Jelentkezz ingyenes konzultációra!

A szakmai előéletemből kiderül, miért engem bízz meg ingatlanod felkészítésével.

Szabó Viki vagyok-
TÉRreFORMER
Szabó Viki térREformer

HomeStaginggel foglalkozok – azaz:

olyan módon REformálom meg ügyfeleim rám bízott lakását, hogy a lehető legnagyobb haszonnal hipp-hopp eladhassák vagy kiadhassák az ingatlant.

…miért éppen HomeStaging?! Mert kb két éve derült égből villámcsapásként ért a felismerés: én egész életemben erre a pályára készültem!

A lakberendezés iránti csillapíthatatlan érdeklődés, a marketing diplomám és az évek során a kommunikációs ügynökségen felhalmozott munkatapasztalatom mind-mind ezt a pályaváltást készítették elő.

A HomeStaging komplex projektmenedzsment - az utóbbi 25 évem a márkák, termékek és kampányok között ezen képességem tökéletesítésének jegyében zajlott.

Az értékesítendő ingatlan egy termék, aminek a legmegnyerőbb oldalát domborítjuk ki – a sokszáz marketingmegbízás kapcsán szerzett értékesítés-támogatói tudásom a megbízóimnak kamatozhat majd.

A lakberendezés hobbi szinten mindig az életem része volt és amikor először „szembejött” a HomeStaging, kiderült, hogy ez a szakma pont a magamfajta „diplomatikusan-kellemes” ízlésűeknek kiváló terep mert itt széles célcsoport ízlésének megfelelő, minden egyedi megoldástól mentes harmonikus terek létrehozása a cél.

És egycsapásra összeállt a kép, hogy EZ AZ amivel foglalkozni szeretnék! Hiszen értem a piac igényeit, beszélek az ügyfél nyelvén és képes vagyok a szemnek kellemes enteriőrök létrehozására.

Beszéljünk!

Ha szeretnél belevágni a saját térREform projektedbe, akkor jelentkezz INGYENES konzultációra és meséld el a részleteket! Keress meg e-mailben, telefonon, vagy küldj üzenetet az alábbi nyomtatvány kitöltésével, hogy megmutathassam az ingatlanod legértékesebb arcát!

+36 30 463 6674

hello@terreform.hu

Beszéljünk!

Jelentkezem ingyenes konzultációra

© 2022 Szabó Viktória térREform - Home Staging